Palvelut

Yritystoimintaa aloittavalle tai vasta vähän aikaa toimineelle yritykselle on tärkeää saada aluksi käyttöönsä ainakin välttämättömimmmät liiketoimintaa edistävät markkinointiviestinnän välineet.

Tarjoamme palveluamme mm. logojen, käyntikorttien tai mainoskorttien ja asiakirjapohjien suunnitteluun, toteutamme valmiin www-sivuston ja avaamme tarvittavat sähköpostit käyttöön.

Joillakin toimialoilla myös lahjakortit, tuote- tai palveluesitteet, hinnastot, mainospohjat ja ikkunateippaukset voivat olla hyvinkin merkityksellisiä jo heti alkuvaiheessa.

Kun yritys on toiminut jonkin aikaa, voi yrittäjäkin tarkastella yrityksen tarpeita ja yrityskuvaa jo ihan eri silmällä kuin mitä yrityksen alkutaipaleella, jolloin mielessä on monta muutakin liiketoimintaa liittyvä asiaa. Tällöin voimme laajentaa viestintää pohjautuen koko ajan siihen että yritysilme pysyy yhtenäisenä ja kaikki markkinointiviestinnän ratkaisut tukevat toisiaan.

Jo vuosikausia toimineelle yritykselle tarjoamme yritysilmeen uudistamista. Se mikä toimi kymmenen tai kaksikymmentä vuotta sitten, ei välttämättä toimi enää. Tarpeen mukaan voimme joko uudistaa logon ja koko yritysilmeen tai vaihtoehtoisesti vain hieman stailata logoa nykyaikaisempaan suuntaan ja uudistaa markkinointimateriaalia tämän päivän tarpeita vastaavaksi.