lanit

Kiimingin Lanit-lauantai 23.11.2019

Kiimingin Lanit-lauantai on Kiimingin lukiolla järjestettävä maksuton verkkopelitapahtuma oheiskahvioineen Kiimingin yläasteikäisille nuorille.

Tapahtumaan pelaamaan tuleva nuori varaa itselleen konepaikan tapahtuman ajaksi ilmoittautumalla mukaan ja tuo mukanaan oman tietokoneensa/konsolinsa sekä siihen liittyvät tarvikkeet (esim. kone/konsoli, näyttö, virtakaapelit, hiiri, näppäimistö, kuulokkeet) ja viettää aikaa pelaten yhdessä muiden kanssa. Varattavissa on 40 paikkaa kahdessa eri ikäluokassa, yhteensä 80 pelaajaa pääsee mukaan.

Pelisaliin pääsevät vain ennakkoon ilmoittautuneet pelaajat, mutta kahviossa voivat muutkin ikäluokan nuoret viettää aikaa mm. lautapelien merkeissä ja osallistua mm. kahoot-kisoihin, joissa paras palkitaan.

Kahviosta voi ostaa suolaista ja makeaa syötävää sekä juotavaa, joten mukaan kannattaa ottaa hieman rahaa. Kahvion tuotto menee Jokirannan koulun oppilaskunnan hyväksi. Myös omat eväät ovat sallittuja, mutta syöminen tapahtuu siinäkin tapauksessa kahvion puolella.


Ilmottaudu mukaan:

6.-7.-luokkalaisille klo 11-16 ILMOITTAUDU »
(pelisalin ovet avautuvat klo 10.30 ja poistuminen klo 16.30 mennessä)

8.-9.-luokkalaisille klo 17-22 ILMOITTAUDU »
(pelisalin ovet avautuvat klo 16.30 ja poistuminen klo 22.30 mennessä)

Ilmoittautuminen on sitova. Saat parin päivän sisällä vahvistusviestin mukaan pääsystä. Molempiin ikäluokkiin mahtuu 40 ensimmäistä. Jos olet ilmoittautunut ja saanut vahvistuksen mukaan pääsystä, mutta et pystykään osallistumaan (esim. sairastut), ilmoitathan siitä mahdollisimman pian sähköpostilla: lanit@kiiminki.net


Jos et ole kiinnostunut pelaamisesta tai et mahdu mukaan, tule tapahtuman kahvioon viettämään aikaa ja osallistumaan kahoot-kisoihin.